ران ادلیست، در یادداشتی که در روزنامه اسرائیلی «معاریو» منتشر کرد نوشت، ادعای آمریکا این است که رژیم ایران تا پایان سال جاری میلادی ظرفیت دستیابی به مواد رادیواکتیو را پیدا خواهد کرد. البته در حالی این مساله مطرح میشود که آمریکا هیچ دلیلی برای اثبات این مدعا در اختیار ندارد.
ایرانیها منتظر نتایج انتخابات آمریکا هستند. با استناد به آنچه که در روزنامه نیویورک تایمز منتشر شده، سرویسهای اطلاعاتی به این نتیجه رسیدهاند که مسئولان ایرانی خویشتنداری را بهترین راهکار برای ضربه زدن به ترامپ در انتخابات پیش رو تشخیص دادهاند.
رهبران ایران به این اعتقاد رسیدهاند که ایالات متحده و اسرائیل در حال انجام عملیات امنیتی علیه کشورشان هستند و بر این باورند که چنین اقداماتی میتواند تهران را وادار به واکنش کند، اتفاقی که منجر به انجام تهاجم نظامی از سوی ایالات متحده یا اسرائیل خواهد شد.
به نوشته نویسنده، با اینکه رژیم ایران اطمینان دارد اسرائیل در انفجار نطنز دست داشته است، اما ترجیح میدهد فعلاً هیچ طرفی را در این رابطه متهم نکند.
رئیسجمهور آمریکا اخیراً الیوت آبرامز را به سمت هماهنگکننده فعالیت علیه رژیم ایران منصوب کرده است؛ همانگونه که در تمامی انتصابهای سابق رئیسجمهور آمریکا شاهد بودیم، انتصاب آبرامز واکنشی به سرویسهای اطلاعاتی آمریکا بود که معتقدند ایران در انتظار انتخابات ایالات متحده، از هر نوع واکنشی در مقابل اقدامات تحریکآمیز سر باز میزند.
با این حال آبرامز یکی از جمهوریخواهان کهنهکار محسوب میشود که دچار سندرم دشمنی با رژیم ایران است و شاید بتوان او را از تندروترین یهودیانی توصیف کرد که در واشینگتن پرسه میزند.
هرچه احتمال پیروزی جو بایدن نامزد دموکرات افزایش پیدا میکند و یأس در صفوف بلوک ترامپ گستره بیشتری مییابد، خطر اجرای گزینه حمله به پایگاههای ایران در طول خط ساحلی در خلیجفارس نیز شدت میگیرد (به خصوص که ایالات متحده یک ناو هواپیمابر را هم چند روز پیش به این منطقه اعزام کرد)، در حالی که از سوی دیگر احتمال همکاری اسرائیل در این عملیات هم بیشتر میشود.